Bedrijfsfeesten & zakelijke evenementen

We weten als geen ander hoe belangrijk het is om alles goed op orde te hebben. 
Daarom zorgen we ervoor bij elke gelegenheid, feest of evenement dat alles op rolletjes loopt. We hebben een enthousiast topteam wat de afgesproken verwachtingen waar maakt!

Ontzorgen & voorbereiden

Een op maat gemaakt voorstel voor het gehele evenement of feest. 
Van uitnodiging tot give away aan het eind van een mooie dag.  

Aankleding & sfeer

Een goede sfeer is belangrijk, daarom hebben we fijne contacten met professionele bedrijven mbt aankleding, meubilair, tenten en verse bloemen en planten.

Dranken, bar & gastvrijheid

Vers getapt bier, mooie restaurant wijnen, cocktails en frisdranken. Allemaal geserveerd vanuit een prachtige bar in de stijl van uw evenement of feest. Natuurlijk vakkundig uitgeserveerd door onze barmedewerkers en gastvrouwen/heren.

Culinair genieten!

Of we uw gasten laten genieten van onze heerlijke hapjes, een compleet diner of een walking dinner. We zorgen dat alles klopt. De gerechtjes en hapjes zijn een lust voor het oog en zien eruit als kleine kunstwerkjes.

Maak een afspraak

We snappen dat u het druk hebt. Het moet dus makkelijk zijn om een afspraak te maken. Daarom kunt u wanneer u maar wilt een afspraak met ons maken, direct vanaf onze website. Geen kantooruren, geen openingstijden. Laat ons gewoon weten wat uw wensen zijn en wanneer we langs mogen komen voor een vrijblijvend gesprek en voorstel