PRIVATE DINING

Exclusief culinair genieten op hoog niveau in je eigen huiskamer!

Bekijk de verschillende arrangementen die we aanbieden. Private dining is mogelijk op bijna elke locatie. 

PORTFOLIO - Lekker van Jeroen

Trots zijn we op ons team en meer dan 6 jaar ervaring met het koken op hoog niveau op vele locaties. In de afgelopen jaren hebben we o.a. diners verzorgd in: Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Ibiza & Curaçao. Van luxe keuken tot koken midden in een bos, op een jacht op zee, met onze gasten mee op reis, in de Oostenrijkse bergen en in de oudste baksteenoven van Nederland. Niets is ons te gek.

 

Beschikbaar in heel Nederland, België en Duitsland  

vanaf 2 personen. 

Overige locaties in de EU en daarbuiten op aanvraag. 

Lekker van Jeroen werkt al sinds 2014 als private chef. Hij heeft ervaringen in toprestaurants zoals de Librije*** in Zwolle, Beluga** in Maastricht, de Cordial* in Oss en het NK koken waarbij hij de 4de plaats behaalde. Jeroen zorgt voor een culinair en verrassend diner aan huis, amuses, vers gebakken brood met boters en eventueel bijpassende wijnen of speciaal bieren maken de avond compleet. 


2 Chefs met een passie voor het vak!

Met zijn bedrijf Lekker van Jeroen verzorgt Jeroen met zijn enthousiaste en gedreven team complete luxe catering en diners aan huis. Chef Jeroen en Chef Jelle blijven zich constant ontwikkelen met de nieuwste kooktechnieken, cursussen en trainingen. Zowel culinair als op wijn/spijs, gastvrijheid, cocktails en koffie gebied. Sinds 2016 verzorgt Jeroen culinaire kookworkshops, masterclasses en trainingen aan Horeca Nederland. 

4 Gangen menu Chique

Inclusief:

  • 4 gangen menu met luxe producten, na overleg op wens gemaakt.
  • 3 amuses
  • Vers gebakken brood met boter
  • Luxe tafelservies en servetten
  • Zilveren bestek
  • Menu kaartjes
  • Chef aan huis
  • Vanaf 4 personen met gastheer/vrouw
  • Een schone keuken na afloop
  • Extra upgrades mogelijk

Exclusief reiskosten a 0.40 per km. vanaf postcode 5373


Menu prijzen per persoon:
(M.u.v. Feestdagen: 5-24-25-26-31 Dec & 1 Jan.)
Klik HIER voor Private Dining tijdens de FEESTDAGEN
2 personen: 225,-
4 personen: 145,-
6 personen: 115,-
8> personen:   99,-

Wijnarrangement per persoon:
(M.u.v. Feestdagen: 5-24-25-26-31 Dec & 1 Jan.)
2 personen: 45,-
4 personen: 40,-
6 personen: 35,-
8> personen: 30,-


Upgrade je menu: 

  • Kingkrab als vervangend voorgerecht: 17.50 p.p.
  • Supplement 5 gram kaviaar p.p. in een gerecht: 17.50 p.p.
  • Oester amuse met Beluga kaviaar: 22.50 p.p.
  • 6 oesters & fles champagne: 80,-
  • Supplement Wagyu A5 in het hoofdgerecht: 35,- p.p.
  • Kaasproeverij met chutney & brood als afsluiter: 14.50 p.p.


7 Gangen menu Exclusief

Inclusief:

  • 7 gangen menu met luxe producten, na overleg op wens gemaakt.
  • 4 amuses
  • Vers gebakken brood met boter
  • Luxe tafelservies en servetten
  • Zilveren bestek
  • Menu kaartjes
  • Chef aan huis
  • Vanaf 4 personen met gastheer/vrouw
  • Een schone keuken na afloop
  • Extra upgrades mogelijk

Exclusief reiskosten a 0.40 per km. vanaf postcode 5373 


Menu prijzen per persoon:

(M.u.v. Feestdagen: 5-24-25-26-31 Dec & 1 Jan.) 
Klik HIER voor Private Dining tijdens de FEESTDAGEN

2 personen: 265,-
4 personen: 165,-
6 personen: 130,-
8> personen: 120,-

Wijnarrangement 7 gangen, 5 soorten wijn per persoon

(M.u.v. Feestdagen: 5-24-25-26-31 Dec & 1 Jan.) 

2 personen: 59,-
4 personen: 55,-
6 personen: 52,-
8> personen: 49,-


Upgrade je menu: 

  • Kingkrab als vervangend voorgerecht: 17.50 p.p.
  • Supplement 5 gram kaviaar p.p. in een gerecht: 17.50 p.p.
  • Oester amuse met Beluga kaviaar: 22.50 p.p.
  • 6 oesters & fles champagne: 80,-
  • Supplement Wagyu A5 in het hoofdgerecht: 35,- p.p.
  • Kaasproeverij met chutney & brood als afsluiter: 14.50 p.p.


8 Gangen menu High End

Een compleet menu met de meest exclusieve producten

Inclusief:

  • 8 gangen menu met exclusieve producten zoals Wagyu, Langoustine, Kaviaar, King Krab.
  • Als afsluiter en laatste gang laat ons team een mooie kaasplank achter zodat u de avond op uw gemak hiermee kunt eindigen.
  • 4 amuses
  • Vers gebakken brood met boter
  • Luxe tafelservies en servetten
  • Zilveren bestek
  • Menu kaartjes
  • Chef aan huis
  • Vanaf 4 personen met gastheer/vrouw
  • Een schone keuken na afloop

Exclusief reiskosten a 0.40 per km. vanaf postcode 5373 


Menu prijzen per persoon:

(M.u.v. Feestdagen: 5-24-25-26-31 Dec & 1 Jan.)
Klik HIER voor Private Dining tijdens de FEESTDAGEN

2 personen: 325,-
4 personen: 225,-
6 personen: 195,-
8> personen: 175,-

Wijnarrangement met topwijnen per persoon:

(M.u.v. Feestdagen: 5-24-25-26-31 Dec & 1 Jan.) 

2 personen: 70,-
4 personen: 65,-
6 personen: 59,-
8> personen: 55,-