LIVE BBQ COOKING

Kleine gerechtjes op culinair niveau:

uitgeserveerd of af te halen in onze pop-up BBQ buitenkeuken.

Een enthousiast en culinair team!

Een creatieve en culinaire cateraar die je tuinfeest, luxe BBQ, walking dinner en het lekkerste soul food naar een hoger niveau tilt! Met ervaring in binnen en buitenland en diverse restaurant zoals de Librije*** in Zwolle, Beluga** in Maastricht, de Cordial* in Oss en Zollverein in Essen DE. Geef je organisatie van je feest uit handen aan dit ervaren team! Het team van Lekker van Jeroen bestaat uit enthousiaste en professionele medewerkers met kennis van hun vak. Chef Jeroen en Chef Jelle blijven zich ontwikkelen in de nieuwste trends en kooktechnieken. 

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Verrassende en culinaire gerechten in een nieuw jasje. Geserveerd als luxe hapje, een fijne uitgeserveerde walking dinner, een heerlijke buffet met live cooking op onze houtskool BBQ’s en mooie buitenkeuken op jullie eigen locatie, onze mooi aangeklede foodtrucks of een zomerse cocktailbar met professionele bartender en de aller Lekkerste cocktails!

HET MENU

Zomerse Amuse van Jeroen

Warm gerookte zalm van de BBQ met frisse roomkaas, botersla en gerookte haringkaviaar

Japanse beef tataki met krokante ui, Japanse mayonaise, sushi kruiden en stroop van geroosterde sesam

Geroosterde BBQ paprika soep met geklopte kerrie room en geschaafde amandelen

Iberico boneless ribs met gebrande wilde Gamba, bieslook en praline van zoete aardappel met gepofte spekjes

Brioche bun met zacht gegaarde pulled pork, jam van rode ui en mayonaise van zomer truffel

Tartelette van bretons deeg met compote van gegrilde ananas, cremeux van mango & passievrucht met witte chocolade

Dit menu is een voorbeeld menu, natuurlijk bespreken we met jullie vooraf de wensen voor jullie culinaire BBQ met live cooking.

Prijzen:

In de onderstaande prijs zit inbegrepen: Houtskool BBQ's en buitenkeuken, BBQ's chef(s), biologisch disposable servies, bestek en servetten. Op maat gemaakte menu kaartjes en bediening.

De prijs per persoon bedraagt € 85,- vanaf 25 personen. Bij een kleiner gezelschap of een gezelschap boven de 40 personen maken we graag een voorstel op maat.
Km kosten bedragen € 0.55 per km retour vanaf postcode 5371 MK Ravenstein

"We hebben van begin tot eind genoten en zijn helemaal in de watten gelegd door Jeroen en zijn team! Een aanrader en we gaan hier zeker vaker gebruik van maken"

Fam. van Struw uit Ewijk