Een culinair feest door Lekker van Jeroen

Het restaurant gevoel maar dan op je eigen feest! Het team van Lekker van Jeroen tovert je tuin, terras, woonkamer, feestzaal of prachtige tent (eigenlijk kunnen we op elke locatie jullie culinair verwennen!) om tot een gastronomische WALHALLA. Beschik je niet over een keuken op je feest locatie? Geen punt met onze foodtrucks en mobiele keuken nemen we de gehele culinaire catering uit handen. Bekijk hieronder het aanbod voor jullie nu al fantastische feest!

Walking Dinner

Culinair genieten met een heerlijke walking dinner, inclusief privé chefs, bedienings, (bio) servies & bestek en menukaartjes. Je word totaal ont zorgt op jullie eigen feest en geniet van 7 heerlijke gerechten gepresenteerd als ware kunstwerkjes!

LIVE BBQ 2.0 

Een BBQ maar dan 2.0 Met onze GreenEggs en Ofyr buitenkeuken presenteren we live alle gerechten voor jullie gasten. Onze bediening serveert de gerechten per persoon uit zo hebben jullie geen last van lange rijen en saaie warmhoud bakken.

Menu voor THUIS

Een menu wat wij helemaal voor u bereid hebben, inclusief servies en bestek. Alle koude gerechten zijn al netjes op ons servies opgemaakt. De warme gerechten zijn in een handomdraai als een echte chef te presenteren met duidelijke en makkelijke instructie