December 2023
In een handomdraai tover je met het Lekker van Jeroen
Decembermenu een vijfgangen diner van topkwaliteit op tafel vanuit je eigen keuken. Alle ingrediënten om een culinair diner van Lekker van Jeroen thuis te beleven bevinden zich in de box. Wij hebben alles voor je voorbereid.
Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is de gerechten als een echte chef te presenteren. Ook daar helpen we je bij met duidelijke instructies, foto's en film.
Het Kerstdiner is af te halen op zondag 24 december tussen 10:00 uur en 13:00 uur.
Het Menu voor oudejaarsdag is af te halen op zondag 31-12 tussen 11:00 en 12:00 uur.
Omdat we met super verse ingrediënten werken is het gehele menu in de koeling minstens 3 dagen, dus de gehele kerst en nieuwjaarsdag houdbaar.
Prijzen:
5 gangen diner incl. amuse & vers gebakken brood met boter:
€ 59.50 p.p.
Extra kaasgerecht als 6de gang: € 8.50
Het menu is uit te breiden met bijpassende wijnen en extra upgrades
Het is helaas niet meer mogelijk om te bestellen.
Kindermenu - 2023
Speciaal voor onze kleine smulpapen:
Verse tomaten-kippensoepje met fijn gesneden prei en kerstballetjes van gehakt
Verse pasta in romige tomatensaus met groene kruiden en knoflookcroutons
Warm chocolade taartje uit de oven met verrassende macaron uit Frankrijk
Prijs per menu: € 22.50
Amuse - Brood - Boter
Een heerlijke start met een verrassende amuse van Jeroen, vers gebakken brood en heerlijke boter
Eerste gang
KRAB | DRAGON | RIVIERKREEFT
Salade van romige krab met zachte rivierkreeftjes, Japanse sojaboontjes gemarineerde mini paprika's jus van soja en yuzu en toast van brioche
GEITENKAAS | ROZEMARIJN | HONINGTOMAAT
Bonbons van zachte geitenkaas met getoaste brioche en kruidige rozemarijn, jam van honingtomaatjes met anijs, sojabonen en gemarineerde mini paprika's
KALFSHAAS | PICALILLY | AMSTERDAMSE UI
Pastrami van kalfshaas met gebrande Amsterdamse uien, gemarineerde bloemkool en een zachte cremeux van piccalilly , Japanse sojabonen, gemarineerde mini paprika's en toast van brioche
Tweede gang
Romige velouté van geroosterde knolselderij en schorseneren
- Gerookte boerderij eend
- Noorse zalm
- Blauwader kaas
Bij alle soepen serveren we als side dish een:
Macaron van eekhoorntjesbrood en geroosterde knoflook
Derde gang
OSSENSTAART | TRUFFELJUS
Huis gevouwen XL Ravioli gevuld met geplukte smeuïge ossenstaart, jus van wintertruffel en port, olie van groene kruiden en crumble van geroosterde noten
KREEFT | LANGOUSTINE
Huis gevouwen XL Ravioli gevuld met zacht gegaarde kreeft met citrus, jus van langoustine, olie van groene kruiden en limoen
RICOTTA | GEZOUTEN CITROEN | SPINAZIE
Huis gevouwen XL Ravioli gevuld met ricotta en gezouten citroen, gewokte spinazie met grove peper, olie van groene kruiden en crumble van noten
Vierde gang
ZEEBAARS | HOLLANDSE GARNALEN
In de oven gegaarde zeebaarsfilet met Hollandse garnaaltjes, Berghse Asperge van de koude grond, gratin van aardappel, crème van zoete aardappel en jus van geroosterde paprika
QUICHE | GEROOSTERDE GROENTEN
Crispy bladerdeeg quiche gevuld met geroosterde groenten, crème van zoete aardappel, gratin van aardappel en jus van geroosterde paprika
IBERICO | BBQ | APPEL | UI
Op de BBQ gegaarde Iberico procureur afgelakt met bbqsaus en gecarameliseerde appelstroop, crunch van geroosterde uien, crème van zoete aardappel, gratin van aardappel en jus van geroosterde paprika
Vijfde gang
TARTELETTES Een brosse Franse tartelette bodem gevuld met frisse en verrassende vullingen.
HAZELNOOT | PASSIEVRUCHT | ANANAS
Bretons deeg met vulling van hazelnootspijs, met een compote van ananas en panna cotta van passievrucht met hazelnootjes
CITROEN | CITROEN | CITROEN
Bretonse koek gevuld met een fluweelzachte citroencremeux en romige meringue van citroen geflambeerd
ABRIKOOS | AMANDEL | MERINGUE
Tartelette van bretonse koek met amandel en panna cotta van abrikoos, meringue van abrikoos en frisse mandarijn
Zesde gang
KAASGERECHT
Hartige tartelette met vleugje suiker, vulling van framboos en bosbessenchutney en vers geschaafde Tête de Moine kaas, pijnboompitten en gedroogde kaki.
Extra Upgrades:
Premium Cava Reserva Heredad: € 22.50
Fles 75 CL.
Champagne Lavoisier Premium: € 36.50
Fles 75 CL.
Pata Negra ham: € 14.50
80 gram dun gesneden Pata Negra ham
Oesters Fine de Claire (ongeopend): € 28.50
12 oesters met rode wijnazijn & Japanse sojadressing
Baeri kaviaar: € 29.50
Caviar Exclusives - 10 gram per blikje