Kerst bij Cabin ANNA

In een handomdraai tover je met het Lekker van Jeroen
Kerstdiner een vijfgangen diner van topkwaliteit op tafel  vanuit je eigen keuken. Alle ingrediënten om een culinair diner van Lekker van Jeroen thuis te beleven bevinden zich in de box. Wij hebben alles voor je voorbereid.

Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is de gerechten als een echte chef te presenteren. Ook daar helpen we je bij met duidelijke instructies, foto's en film.

Het Kerstdiner is af te halen op zaterdag 24 december tussen 16:00 uur en 18:00 uur. Omdat we met super verse ingrediënten werken is het gehele menu in de koeling minstens 3 dagen, dus de gehele kerst houdbaar.

Prijzen:
5 gangen Kerstdiner incl. amuse & vers gebakken brood met boter: 
€ 64.50 p.p.
Het menu is uit te breiden met bijpassende wijnen en extra upgrades

Let op: het kerstmenu is te bestellen tot en met 17 December.
Hierna is het helaas niet meer mogelijk om een bestelling te plaatsen.


AMUSE

Romige boterkoek van boerenboter met oude Reypenaer V.S.O.P. kaas en kerrie masala

BROOD | BOTER

Vers gebakken ambachtelijk brood met kruidige basilicum boter en zeezout met..... jawel: KERSTGLITTERS


GANG |

64 GRADEN EITJE | AVOCADO
Zacht gepocheerd henne eitje met mousse van avocado, gegrilde aubergine van de BBQ, smeuïge labneh* en  

ingelegde rode ui met radijsjes en kletskop van geroosterde sesam 


MAKREEL | PASSIEVRUCHT
Salade van zacht gerookte makreel met gel van passievrucht, romige mousse van avocado en ingelegde rode ui met radijsjes met kletskop van geroosterde sesam


JAMON DUROC | EEND
Vers van het mes: gesneden Spaanse Duroc ham met bonbon van geconfijte eend onder een laagje van rode port met cranberries,  ingelegde rode ui met radijsjes en kletskop van geroosterde sesam 


GANG ||

SOEP | GROENE ASPERGE | KERVEL | WITTE ASPERGE

Romige soep van groene asperges en kervel met vulling van witte asperges en Japanse edamame boontjes in kruidenolie met "croutons" van krokante boterbonen 


SIDE DISH | BIJ ALLE SOEPEN
Wafel van groene kool met crème van geroosterde wortel


RODE BIET | KRUIDEN RISOTTO VAN PARELGORT

Wine gums van rode biet met Italiaanse kruidenrisotto, gemarineerde balsamico uitjes en geschaafde Parmezaanse kaas met luchtige sponge-cake van knoflook 


DIEPZEE GARNAAL | KRUIDEN RISOTTO VAN PARELGORT 

Risotto op Italiaanse wijze met gebrande Argentijnse diepzee garnaal - zeekraal met grapefruit en luchtige sponge-cake van knoflook


EENDENBORST | KRUIDEN RISOTTO  

VAN PARELGORT 

Op kersenhout gerookte eendenborst met Italiaanse kruidenrisotto, gemarineerde beukenzwammetjes, ingelegde witte ui met balsamico  

en luchtige spongecake van knoflook 


GANG |||||

YOGHURT | HONING
Zacht dessert van yoghurt met bloemenhoning op een brosse bodem van Bretonse koek en vulling van appel met kaneel. Geserveerd met een jus van peer
 

MELKCHOCOLADE | FRAMBOOS
Mousse van melkchocolade met vulling van framboos en blauwe bes op een bodem van amandelen en cacao met een gelei van framboos en jus van passievrucht

TIRAMISU | AMARETTO
Gesuikerde lange vingers met bavarois van mascarpone en koffie geserveerd met jus van amaretto en krokante meringue 


Vijfde gang

Kaas assortiment 

5 soorten luxe kaas met chutney en toast 

Extra Upgrades:

Franse bubbel uit de Loire: € 19.50
Fles 75 CL.

Champagne Lavoisier: € 36.50
Fles 75 CL.

Ruinart Champagne BRUT: € 74.50
Fles 75 CL.

Pata Negra ham: € 14.50
80 gram dun gesneden Pata Negra ham

Oesters Fine de Claire (ongeopend): € 28.50
12 oesters met rode wijnazijn & Japanse sojadressing

Baeri kaviaar: € 29.50
Caviar Exclusives - 10 gram per blikje