Kerst bij Cabin ANNA
In een handomdraai tover je met het Lekker van Jeroen
Kerstdiner een vijfgangen diner van topkwaliteit op tafel vanuit je eigen keuken. Alle ingrediënten om een culinair diner van Lekker van Jeroen thuis te beleven bevinden zich in de box. Wij hebben alles voor je voorbereid.
Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is de gerechten als een echte chef te presenteren. Ook daar helpen we je bij met duidelijke instructies, foto's en film.
Het Kerstdiner is af te halen op zaterdag 24 december tussen 16:00 uur en 18:00 uur. Omdat we met super verse ingrediënten werken is het gehele menu in de koeling minstens 3 dagen, dus de gehele kerst houdbaar.
Prijzen:
5 gangen Kerstdiner incl. amuse & vers gebakken brood met boter:
€ 59.50 p.p.
Het menu is uit te breiden met bijpassende wijnen en extra upgrades
Let op: het kerstmenu is te bestellen tot en met 17 December.
Hierna is het helaas niet meer mogelijk om een bestelling te plaatsen.
Amuse - Brood - Boter
Een heerlijke start met een verrassende amuse van Jeroen, vers gebakken brood en huisgemaakte verrassende boter.
Eerste gang
BURRATA | BOSPEEN | YOGHURT | DRAGON
Gebrande bospeen gemarineerd in dragon met sinaasappel, romige burrata met Griekse yoghurt en vleugje ras el hanout, cashewnootjes, gebrande zilver ui en olie van dragon
OSSENHAAS | FOIE | TRUFFEL
Dun gesneden tataki van ossenhaas met crème van ganzenlever, macadamia nootjes, truffel crème en gemarineerde bloemkool
TONIJN | HOLLANDSE GARNAAL
Brunoise van verse tonijn met handgepelde Hollandse garnaaltjes, gemarineerde venkel, edamame boontjes en dressing van geroosterde sesam
Tweede gang
Romige velouté van geroosterde paprika van de Big Green Egg met keuze uit garnituur van:
- Pulled chicken van de BBQ met sesam
- Crumble van geitenkaas & pijnboompitjes
- Gerookte zalm met groene kruiden
Bij alle soepen serveren we als side dish een:
Gepofte crunchy caramel BBQ popcorn
Derde gang
TOM KHA KAI | GAMBA
Verse pappardelle pasta in een romige saus van Thaise tom kha kai met zacht gegaarde gamba's, geschaafde kokos met limoenblad en pinda
BOSPADDENSTOELEN | MORILLES
Verse pappardelle pasta met gebakken bospaddenstoeltjes in een jus van morilles met groene kruiden, winterse pompoen en -200° gegaarde shii take
PATA NEGRA | DRAADJESVLEES
Verse pappardelle pasta gegaard met draadjesvlees in eigen jus, dun gesneden pata negra ham, groene kruiden en crumble van rode biet
Vierde gang
WITTE CHOCOLADE | CITRUS | BLADGOUD
Bombe van witte chocolade biscuit met zachte crème van witte chocolade en citrus in combinatie met amandel en vleugje kaneel. Geserveerd met jus van framboos
MELK CHOCOLADE | ROODFRUIT | BLADGOUD
Bombe van zachte melkchocolade op een bodem van amandel en vulling van roodfruit met nootjes. Geserveerd met jus van mango
Vijfde gang
Kaas assortiment
5 soorten luxe kaas met chutney en toast
Extra Upgrades:
Franse bubbel uit de Loire: € 19.50
Fles 75 CL.
Champagne Lavoisier: € 36.50
Fles 75 CL.
Ruinart Champagne BRUT: € 74.50
Fles 75 CL.
Pata Negra ham: € 14.50
80 gram dun gesneden Pata Negra ham
Oesters Fine de Claire (ongeopend): € 28.50
12 oesters met rode wijnazijn & Japanse sojadressing
Baeri kaviaar: € 29.50
Caviar Exclusives - 10 gram per blikje