Pasen 2025

  • 5 Gangen menu Deluxe
  • Bijpassend bier arrangement van @BierBrouwerijOijen
  • Amuse
  • Brood & Boter
  • Inclusief servies
  • Menukaart & Servetten


Een compleet menu, vers voor je bereid op echt servies met (of zonder) een speciaal samengesteld bier arrangement van Bierbrouwerij Oijen.

De eerste 2 gangen en het dessert hebben wij voor jou al helemaal gepresenteerd op servies, zo op tafel! 

Onze bekende bouillon van ossenstaart hebben wij geinfuseerd met verse truffel en speciaal voor jullie gebotteld.

Het hoofdgerecht hoeft alleen nog maar even in de oven en met behulp van onze korte instructie en foto's serveer jij als chef een restaurant waardig gerecht op tafel.

Het Paasmenu is af te halen op 18-19-20-21 april.
Omdat we met super verse ingrediënten werken is het gehele menu in de koeling minstens 4 dagen, dus de gehele paasdagen houdbaar.

Prijzen:

Menu inclusief bijpassend bierarrangement: € 59,50
5 gangen menu deluxe met amuse en brood met boter
4 bijpassende speciaal geselecteerde bieren van Bierbrouwerij Oijen*

-

5 gangen diner incl. amuse & vers gebakken brood met boter: € 54.50

4 speciaal geselecteerde bijpassende bieren van Bierbrouwerij Oijen: € 11.50*
*Inclusief statiegeld, informatiefolder & draagtray 

Klik hier om te bestellen

Klik op de onderstaande knop om te bestellen en mail ons het aantal personen waar wij een heerlijk Paasmenu voor mogen maken. Het menu is ook geheel vegetarische of zonder vis te bestellen. Laat dit ons weten.

PAASMENU '25

Om mee te starten:
Zuurdesembroodje met hazelnootboter

Amuse
Macaron van Nedervanille met crème van zwarte knoflook en paddenstoel

Kreeft & Tonijn
Salade van zachte kreeft met limoen en Granny Smith appel met tataki van tonijn, olie van dragon en crème van groene kruiden

Pata Negra & Wagyu
Dun gesneden Pata Negra ham met bonbon van wagyu geserveerd met bereidingen van rode ui en biet

Ossenstaart & Truffel
Dubbel getrokken bouillon van ossenstaart met zomertruffel en geslagen room

Iberico BBQ Stoof & Wilde Gamba
Zacht gegaarde stoof op de Big Green Egg - Tomatencrumble - Eigen Jus - Krokante empanada  met smeüige vulling van Korean groenten

Chocolade
Framboos - Passievrucht - Vanille

Extra Upgrades:

Premium Cava Reserva Heredad: € 22.50
Fles 75 CL.

Champagne Lavoisier Premium: € 42.50
Fles 75 CL.

Pata Negra ham: € 16.50
80 gram dun gesneden Pata Negra ham

Oesters Fine de Claire (ongeopend): € 28.50
12 oesters met rode wijnazijn & Japanse sojadressing

Baeri kaviaar: € 29.50
Caviar Exclusives - 10 gram per blikje