EGG-straordinary

In een handomdraai tover je met het Lekker van Jeroen
Paasmenu een vijfgangen diner van topkwaliteit op tafel vanuit je eigen keuken. Alle ingrediënten om een culinair diner van Lekker van Jeroen thuis te beleven bevinden zich in de box. Wij hebben alles voor je voorbereid.

Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is de gerechten als een echte chef te presenteren. Ook daar helpen we je bij met duidelijke instructies en foto's

Het Paasmenu is af te halen op zaterdag 30 maart tussen 12:00 uur en 14:00 uur.
Omdat we met super verse ingrediënten werken is het gehele menu in de koeling minstens 3 dagen, dus de gehele paasdagen houdbaar.

Prijzen:
5 gangen diner incl. amuse & vers gebakken brood met boter: 
€ 59.50 p.p.

Het menu is uit te breiden met bijpassende wijnen en extra upgrades

Klik hier om te bestellen

Klik op de onderstaande knop om te bestellen en mail ons het aantal personen waar wij een heerlijk Paasmenu voor mogen maken. Het menu is ook geheel vegetarische of zonder vis en/of vlees te bestellen

EGG-straordinary PAASMENU

Om mee te starten:
Zuurdesembroodje met frisse seizoensboter

Golden starter
Bonbon - Ganzenlever - Rode Biet - Bieslook - Bladgoud

Hollandse Garnalen & Noordzee Krab
Cremeux van cocktailsaus - Amsterdamse Ui - Arenkha Kaviaar - Komkommer - Bleekselderij - Granny Smith

Asperge & Tortelini
Romige velouté - Citroen Ricotta - Spinazie - Groene Kruiden - Brioche - Doperwt

Duck and Waffle
Peking Eend - Geroosterd - Drop
Wafel - Pompoen - BBQ Paprika

Iberico Wang & Wilde Gamba
Zacht gegaard - Pata Negra - Tomatencrumble - Eigen Jus - Truffel - Wilde Gamba

Chocolade
Framboos - Passievrucht - Vanille

Extra Upgrades:

Premium Cava Reserva Heredad: € 22.50
Fles 75 CL.

Champagne Lavoisier Premium: € 42.50
Fles 75 CL.

Pata Negra ham: € 14.50
80 gram dun gesneden Pata Negra ham

Oesters Fine de Claire (ongeopend): € 28.50
12 oesters met rode wijnazijn & Japanse sojadressing

Baeri kaviaar: € 29.50
Caviar Exclusives - 10 gram per blikje