Culinaire workshops

Compleet verzorgd in een professionele keuken met duidelijke recepten en begeleiding. 
Een fantastisch zelf bereid diner in een warme ambiance!

Onze passie!

We hebben allemaal een passie. De onze is koken, en dit willen we  graag met jullie delen! Trek je schort aan, was je handen en ervaar zelf hoe leuk het in de keuken is.

Gezelligheid & genieten

Natuurlijk het allerbelangrijkste: Gezelligheid en een middag of avond genieten met je vrienden, familie of collega's. Je wordt goed begeleid door een professionele chef in een echte keuken. Je krijgt een schort, wast je handen en het "werk" kan beginnen. tijdens het koken staat er een heerlijke hapjesplank klaar om de eerst honger alvast te stillen. 

Team building

Leuk om je collega's, vrienden of familie eens van een andere kant te leren kennen. Geen zorgen, ervaring in de keuken is zeker niet nodig. 
Op een ludieke manier maken we groepjes om te koken, zo zit je niet altijd weer bij dezelfde persoon. Na de workshop krijg je netjes alle recepturen via de mail thuis gestuurd.

Leerzaam & sfeervol

Het is altijd leuk om iets te leren. De ene kan al redelijk tot goed koken, de ander heeft minder ervaring. Maar na 1.5 uur presenteren jullie zelf een fantastisch 5 gangen menu op tafel! In een sfeervolle dinerruimte genieten jullie van al het lekkers! 
Leuk om te luisteren wat en hoe iedereen zijn gerecht heeft gemaakt.

"Lekker van Jeroen , de naam maakt het zeker waar! Leuke, gezellige en lekkere kookworkshop gedaan. We hebben echt culinaire hoogstandjes gemaakt. Voor herhaling vatbaar!"

Liselot uit Nistelrode

Culinair Italiaans koken

Echte ravioli's vouwen, verse pasta draaien, risotto perfect bereiden. Je gaat aan de slag met de mooiste Italiaanse producten en bereid met je team een culinair 
5 gangen menu. Je geniet van de meest zachte buffel mozzarella die je ooit hebt geproefd en maakt kennis met de smaken van het echte Italië. 

Vanaf 10 personen à 76.50 p.p. 
Op basis van 4.5 uur, 5 gangen, dranken, digitale recepten & hapjesplank

Chefs seizoenen menu

Een heerlijk culinair menu wat niet zou misstaan in een gerenommeerd restaurant. Je gaat aan de slag met mooie en eerlijke producten en bereid een menu wat het gehele jaar door op de seizoenen word aangepast. 

Vanaf 10 personen à 76.50 p.p. 
Op basis van 4.5 uur, 5 gangen, dranken, digitale recepten & hapjesplank

De Aziatische keuken  

Maak kennis met de intense smaken van de Aziatische keuken! We rollen verse sushi, vouwen en stomen heerlijke dimsums in kruidige bouillons en bereiden een mooi stuk vlees op Japanse wijze. Technieken, smaken en recepten die je snel onder de knie hebt en waar je nog lang plezier van hebt!

Vanaf 10 personen à 76.50 p.p. 
Op basis van 4.5 uur, 5 gangen, dranken, digitale recepten & hapjesplank

Kleinere gezelschappen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dan maken we er een fantastische avond van!