Lekker van Jeroen - voor THUIS

In deze onzekere en bezorgde tijden willen we onze gasten laten genieten van diverse menu's. U heeft hier totaal geen werk aan. De enige handelingen welke nodig zijn is het verwarmen van de warme gerechten en het dresseren (op maken) van de gerechten. Zo geniet u niet alleen van een heerlijk menu, u voelt zich ook een echte chef in uw eigen keuken.

Bij alle menu's verzorgen we vers gebakken brood met boeren roomboter.

Neem een kijkje hieronder welke menu's wij aanbieden.
Heeft u liever een privé kok aan huis, ook dit is mogelijk.

Geef je bestelling door via Whats App of telefoon

Hoe werkt het?

Kies uit de onderstaande gangen één gerecht per gang.
Zo stelt u samen met u gezelschap een passend menu samen.
Prijs per persoon inclusief brood en boerenboter: € 32.50.
De menu´s zijn na afspraak af te halen op onze locatie in Ravenstein.

Geef u bestelling een dag van te voren door via de onderstaande link.
Wilt u op dezelfde dag nog een bestelling afhalen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Omdat wij werken met dagverse producten en het marktaanbod in deze tijd enorm onvoorspelbaar is kan het zijn dat een product niet op voorraad is. We informeren je hierover natuurlijk op tijd. In verband met alle hygiëne maatregelen rondom het Corona virus vinden we het prettig als het servies en materiaal schoon retour komt.

Het team van Lekker van Jeroen is klachten vrij en werkt zoals gewend met hoge hygiëne eisen in een professionele keuken. In deze onzekere tijd zijn wij extra alert hierop en nemen we alle noodzakelijke maatregelen in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM.

Bijpassende wijn per fles € 10,-

wit & rood

Kindermenu

Tomatensoepje

Spiesje van kippendij met  zoete aardappel frietjes en aardappelchipjes

Warm chocolade taartje met witte chocolade mousse

€ 14.50 p.p.

Voorgerechten:

Dun gesneden Spaanse ham van het Duroc varken met geschaafde Italiaanse Grana Padano, frisse salade, basilicumpesto, geroosterde pijnboompitjes en vijgen- compote


Klassieke carpaccio van Black Angus rund met Parmezaanse kaas, verse pesto, toefjes truffelmayonaise en geroosterde pijnboompitjes

Knapperige salade met geitenkaas, balsamico-stroop, gedroogde vijgen en geroosterde Franse hazelnootjes met zongedroogde tomaatjes

Gerookte ribeye van graangevoerd rund op Aziatische wijze met Japanse mayonaise, stroop van sesam, geroosterde sesam en krokante uitjes

Duo uit de zee
Gerookte Ierse zalm en  gerookte Hollandse forel op een groene salade met huisgemaakte cocktailsaus en frisse roomkaas met tomaat

Extra voorgerechten los te bestellen: € 9.50


Soepen:

Kruidige Spaanse tomatenbouillon met basilicum en zongedroogde tomaat  (Vega)

Dubbel getrokken bouillon van ossenstaarten met vleugje truffel

Mosterdsoep met kruiden croutons en uitgebakken spekjes

Geroosterde paprika soep met zongedroogde tomaatjes en paprika vd grill 

Bij alle soepen serveren we vers gebakken brood van warme bakker Marcel Sanders uit Herpen,
boeren gezouten roomboter en knoflookboter


Extra soepen los te bestellen: € 4.50


Hoofdgerechten:

Gildehoen gevuld met vers gemaakte pesto en pistachenootjes, romig taartje van aardappel met groene asperges en chutney van rode ui en tomaat

Zoet pittige scampi's in romige kokos saus met verse pasta, groene kruiden en Thaise groenten

Duo van verse ravioli´s gevuld met zongedroogde tomaatjes en aubergine in romige kruidensaus met toefje groene salade en Parmezaanse kaas - VEGA

In kalfsjus zacht gegaarde Iberico varkensstoof met Limburgse spekjes en romig aardappeltaartje met groene asperges 

Zacht gegaarde zalmfilet in romige vissaus met witte wijn, Italiaanse eierpasta, gestoofde spinazie en groene kruiden

Extra hoofdgerechten los te bestellen: € 19.50


Nagerechten:

Chocolade moelleux met lopend hart. Geserveerd met een glaasje Valrhona melkchocolademousse en coulie van tropische vruchten.

Taartje van citroen met brosse bodem en merengue met amandel, geserveerd met een glaasje Valrhona melkchocolademousse en coulie van tropische vruchten.

Pastel de Nata, een krokant gebakje uit Portugal. Gemaakt van zacht boterdeeg met warme vulling van bourbon vanille en een suiker laagje met vleugje kaneel.
Geserveerd met een glaasje Valrhona melkchocolademousse en coulie van tropische vruchten.

Amerikaanse cheesecake met brosse bodem. Geserveerd met een glaasje Valrhona melkchocolademousse en coulie van tropische vruchten.

Extra desserts los te bestellen: € 6.50

Iets te vieren? Wij zorgen voor het vuurwerk! Geef het even door.