Uit eten in je eigen omgeving

Een heerlijke ervaring bij je thuis, Lekker van Jeroen als Chef in jullie eigen keuken. Geen zorgen over inkoop, borden, bestek, de bereiding en het uitserveren. We regelen het graag voor je!

Wij zorgen voor de voorbereiding, het menu, servetten, de materialen, servies en bestek, bereiding op locatie, het uitserveren en een schone keuken!

Het diner word geserveerd vanuit uw eigen keuken. We werken met mooie producten: eerlijk, duurzaam en van de beste kwaliteit. Menu's kunnen worden afgestemd op al uw wensen. Laat het gerust weten wanneer u voorkeur heeft voor een bepaald product of gerecht. 

Het menu wereldse smaken geeft aan wat u kunt verwachten bij een diner aan huis.



INFORMATIE

MENU WERELDSE SMAKEN


We komen graag bij je thuis een heerlijk diner verzorgen. De onderstaande prijzen zijn vanaf 6 personen. Voor kleinere gezelschappen hanteren wij andere prijzen. Neem hiervoor contact met ons op.

Prijzen zijn in €

 

6 t/m 10 personen:

6 gangen: 79.50 

7 gangen: 89.50 

8 gangen: 99.50  

 

11 t/m 16 personen:

5 gangen: 67.50

6 gangen: 77.50 

7 gangen: 87.50 

8 gangen: 97.50  

 

Voor gezelschappen boven de 16 personen hanteren wij andere prijzen, neem hiervoor contact met ons op.

Amuse van Jeroen

 

Vers gebakken brood met boerenroomboter & zeezout

 

Japanse tartaar van ossenhaas met marinade van zoete sesam. krokante ui, bosui, crème fraiche, Japanse mayonaise en geroosterde sesam

 

Romige salade van king krab met zachte creme van avocado en groene appel,  gepofte wilde rijst, zoetzure appel, jus van groene appel en dragon

 

Cappuccino van dubbel getrokken bouillon van ossenstaarten met seizoens truffel, bitterbal van grotchampignons met truffel crème

 

Kort gestoomde en gebakken dimsums gevuld met Iberico varkenshaas, groene kruiden en 5 spices, afgelakt met soja, sesam, bosui en geserveerd of frisse wakamé

 

Gebakken Argentijnse gamba met geroosterd spek op een zachte toffee van rode biet en koffie, krokante quinoa en gekarameliseerde bietjes

 

Op 56 graden gegaarde eendenborst met lolly van eendenbout, zalf van zoete aardappel, ganzenlevermayonaise, jam van vijgen en saus van rode port met sinaasappel

 

Assortiment

kwaliteits kazen van kaasaffineurs Van Tricht uit Antwerpen met notentoast en huisgemaakte confiture

 

Zachte witte chocolade met poeder van Oreo, macaron gevuld met bourbon vanille, schuim van koffie en roodfruit