Lieve gasten, mooie woorden...

Na prachtige diners, mooie feesten, heerlijke borrels en gezellig evenementen krijgen we vaak bijzonder mooie recensies.

Natuurlijk delen we deze graag met jullie.


Bruiloft van Sander & John 

 

Fantastisch! Dat is het woord wat ons het eerste opkomt als we terugdenken aan de diensten van “Lekker van Jeroen” voor ons huwelijk.

Jeroen heeft onze bruiloft niet alleen voorzien van heerlijke gerechten, maar heeft ook enorm met ons meegedacht aan de invulling voor deze bijzondere dag.

Van de dranken bij het ontvangst, de borrel tijdens het informeel samenzijn en het hele avondprogramma met negen gangen menu was buitengewoon.

De kookkunsten van Jeroen zijn reeds bekend maar dat hij ook een zeer goed oog heeft voor de kleine details en bruist van de creatieve ideeën is wellicht nieuw.

Een verrassings menu met onze wensen in acht genomen, eigen ontworpen menukaarten in onze sfeer en diverse materialen om alles sfeervol aan te kleden. Top!

Daarnaast weet Jeroen zich te omringen met zeer aardige en vakkundige medewerkers om zijn team te completeren om deze dag onvergetelijk te maken.

 

Wij kunnen dan ook “lekker van Jeroen “  van harte aanbevelen aan een ieder die culinaire kwaliteit zoekt met passie voor uw huwelijksfeest of partij.

 

Sander en John