Lekker van Jeroen - voor THUIS

In deze onzekere en bezorgde tijden willen we onze gasten laten genieten van diverse menu's. U heeft hier totaal geen werk aan. De enige handelingen welke nodig zijn is het verwarmen van de warme gerechten en het dresseren (op maken) van de gerechten. Zo geniet u niet alleen van een heerlijk menu, u voelt zich ook een echte chef in uw eigen keuken.

Bij alle menu's verzorgen we vers gebakken brood met boeren roomboter.

Neem een kijkje hieronder welke menu's wij aanbieden.
Heeft u liever een privé kok aan huis, ook dit is mogelijk.

Geef je bestelling door via Whats App of telefoon

Hoe werkt het?

Kies uit de onderstaande gangen één gerecht per gang.
Zo stelt u samen met u gezelschap een passend menu samen.
Prijs per persoon inclusief brood en boerenboter: € 32.50.
De menu´s zijn na afspraak af te halen op onze locatie in Ravenstein.

Geef u bestelling een dag van te voren door via de onderstaande link.
Wilt u op dezelfde dag nog een bestelling afhalen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Omdat wij werken met dagverse producten en het marktaanbod in deze tijd enorm onvoorspelbaar is kan het zijn dat een product niet op voorraad is. We informeren je hierover natuurlijk op tijd. In verband met alle hygiëne maatregelen rondom het Corona virus vinden we het prettig als het servies en materiaal schoon retour komt.

Het team van Lekker van Jeroen is klachten vrij en werkt zoals gewend met hoge hygiëne eisen in een professionele keuken. In deze onzekere tijd zijn wij extra alert hierop en nemen we alle noodzakelijke maatregelen in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM.

Bijpassende wijn per fles € 10,-

wit & rood

Kindermenu

Tomatensoepje

Spiesje van kippendij met  zoete aardappel frietjes en aardappelchipjes

Warm chocolade taartje met lopende vulling

€ 14.50 p.p.

VOORGERECHTEN

JAPANSE RIBEYE
Gerookte Black Angus ribeye afgelakt met sesamstroop, Japanse mayonaise, krokante ui, geroosterde sesam en sushi-kruiden

ZALM & TRUFFEL
Tartaar van gerookte zalm met frisse roomkaas, truffelmayonaise, truffelparels, salade en honingtomaat

CARPACCIO ITALIANO
Dun gesneden  rundvlees van het Black Angus rund met pesto mayonaise, geschaafde Grano Padano kaas, geroosterde pitjes, gemarineerde tomaatjes, verse peper, fleur de sel en toefje salade

SPAANSE HAM & PARMEZAAN
Dun gesneden roosjes Spaanse ham van het Iberico varken met geschaafde Parmezaanse kaas, gemarineerde tomaat en geroosterde pitjes

GEITENKAAS & CREAMCHEESE
Bonbon van zachte geitenkaas met Herpse honing, romige creamcheese met luxe noten, zoete tomaatjes en compote van vijgen

Extra voorgerechten los te bestellen voor: € 9.50

Soepen:

POMODORI TOMAAT
Soepje gemaakt van Italiaanse pomodori tomaten, met een vleugje chili en julienne van prei

OSSENSTAART
Dubbel getrokken hartige bouillon van ossenstaarten

BBQ PAPRIKA
Soepje gemaakt van gegrilde paprika's van de houtskool BBQ

FRANSE ZACHTE MOSTERD
Romige soep van Franse zachte mosterd met reepjes spek van het Limburgs Varken

Bij alle soepen serveren we vers gebakken brood van warme bakker Marcel Sanders uit Herpen,
boeren gezouten roomboter en knoflookboter


Extra soepen los te bestellen: € 4.50


Hoofdgerechten:

BEEF RENDANG
Zacht gegaarde beef rendang met nasi koening, frisse huisgemaakte atjar en kruidige cassave chips

CULINAIRE QUICHE
Goed gevulde grote quiche met groenten en fijne kruiden, gegratineerd met boerenbrie, luxe noten en honing

IBERICO STOOF
Zacht gegaarde Iberico varkenswangetjes in kalfsjus met taartje van aardappel en tomaat met gegrilde groene asperge's

ZALM & PASTA
Romige pasta met kreeftensaus en zacht gegaarde zalm met gestoofde spinazie en citroen

GILDEHOEN & PESTO
Zacht gegaarde gildehoen met Italiaanse pesto vulling, taartje van romige aardappel en geroosterde groene asperge´s met frisse chutney van tomaat en ui

Extra hoofdgerechten los te bestellen: € 19.50


Nagerechten:

CHOCOLADE TAARTJE
Gemaakt van pure Valrhona chocolade met lopend hart, en mousse van melkchocolade met tropisch fruit

NEW YORK CHEESECAKE
Zacht en vol van smaak met brosse bodem en mouse van melkchocolade met tropisch fruit

PASTEL DE NATA
Zacht boterdeeg met warme vulling van bourbon vanille en suikerlaagje met vleugje kaneel met mousse van melkchocolade met tropisch fruit

CITROEN & AMANDEL
Taartje van citroen en luchtig eiwitschuim met amandel, geserveerd met mousse van melkchocolade met tropisch fruit

TARTE TARTIN
Warm taartje met brosse bodem en vanille crème, afgetopt met zacht rood fruit en mousse van melkchocolade met tropisch fruit

Extra desserts los te bestellen: € 6.50

Iets te vieren? Wij zorgen voor het vuurwerk! Geef het even door.