Kerstdiner 2021

In een handomdraai tover je met het Lekker van Jeroen 
Kerstdiner een vijfgangen diner van topkwaliteit op tafel in je eigen woonkamer. Alle ingrediënten om een culinair diner van Lekker van Jeroen thuis te beleven bevinden zich in de box.

Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is de gerechten als een echte chef te presenteren. Ook daar helpen we je bij met duidelijke instructies, foto's en film. 

Het Kerstdiner is af te halen op vrijdag 24 december tussen 16:00 uur en 18:00 uur. Omdat we met super verse ingrediënten werken is het gehele menu in de koeling minstens 3 dagen, dus de gehele kerst houdbaar.

Prijzen:
5 gangen Kerstdiner incl. amuse & vers gebakken brood met boter: 
€ 59.50 p.p.
Het menu is uit te breiden met bijpassende wijnen en extra upgrades

Kindermenu - Kerst 2021

Speciaal voor onze kleine smulpapen:

Soepje van Toscaanse tomaatjes met groene kruiden en gehaktballetjes

Pasta met romige groene kruiden - knoflooksaus, verse groentjes en geplukte kip van de BBQ

Warm chocolade taartje uit de oven met verrassende macaron uit Frankrijk

Prijs per menu: € 22.50

Amuse - Brood - Boter

Een heerlijke start met een verrassende amuse van Jeroen, vers gebakken brood en huisgemaakte boter met een vleugje winter!

Eerste gang

Romige burrata met coeur de boeuf tomaat en chutney van kumquat, kaantjes van zuurdesembrood, olie van groene kruiden, gedroogde tomaat en watermeloen

Dungesneden tataki van tonijn met ingelegde komkommer, Japanse sojabonen, meringue van zoete sojasaus, dressing van Arenka kaviaar met gebrande sesam en een crunch van sushi

Tartaar van Black Angus ossenhaas in een cannelloni van gerookte ribeye, toast van zuurdesembrood, crème van piccalilly, gemarineerde bloemkool en -40 graden eidooier


Tweede gang

Romige velouté van knolselderij en wintertruffel met keuze uit garnituur van:

  • Brunoise van gerookte eend, bieslook & amandel
  • Crumble van blauwschimmelkaas & pijnboompitjes
  • Hollandse garnaaltjes met groene kruiden


Bij alle soepen serveren we als side dish een:
Macaron van vanille met crème van witte truffel

Derde gang

XL Ravioli gevuld met verse kreeft in een romige saus van langoustine en een vleugje Cognac geserveerd met zeekraal & Parmezaanse kaas

Zacht gegaard Duroc stoofvlees in eigen jus met Pata Negra ham, gepofte spekjes en gemarineerde pompoen

Verse pasta gevuld met Pecorino kaas en artisjok, gemarineerde zoet zure tomaatjes, olijfolie en tomatencrumble


Vierde gang

In de oven gegaarde zeeduivelfilet omwikkeld met Italiaanse pancetta, romige saus van roomboter met tomaat en dragon, garnituur van polenta met crème van zoete aardappel, gebrande mais & popcorn

Longueur van bladerdeeg gevuld met groene asperge en groenten, bospaddenstoeltjes en  garnituur van polenta met crème van zoete aardappel, gebrande mais & popcorn 


Op de BBQ gegaarde Iberico procureur afgelakt met bbqsaus en kroepoek van rode curry en jus van cocos en curry met een garnituur van polenta met crème van zoete aardappel, gebrande mais & popcorn 


Vijfde gang

Brownie gemaakt van pure Valrhona chocolade met frambozenroom, dunne galette van chocolade en gel van framboos met jus van roodfruit & anijsblad

Bretonse tartelette van hazelnoot en gekonfijte ananas met praline van passievrucht en mango, hazelnootjes en couli van tropisch fruit

Luchtige pumpkin cake met compote van citrusfruit en winterse kruidenroom, geamarineerde mandarijn en saus van casis met honingblad


Extra Upgrades:

Franse bubbel uit de Loire: € 19.50
Fles 75 CL.

Champagne Lavoisier: € 36.50
Fles 75 CL.

Ruinart Champagne BRUT: € 74.50
Fles 75 CL.

Kaasplank voor 2 personen: € 22.50
5 soorten luxe kaas met chutney en toast

Pata Negra ham: € 12.50
80 gram dun gesneden Pata Negra ham

Oesters Fine de Claire (ongeopend): € 26.50
12 oesters met rode wijnazijn & Japanse sojadressing

Baeri kaviaar: € 26.50
Caviar Exclusives - 10 gram per blikje