Kerstdiner 2022

In een handomdraai tover je met het Lekker van Jeroen
Kerstdiner een vijfgangen diner van topkwaliteit op tafel  vanuit je eigen keuken. Alle ingrediënten om een culinair diner van Lekker van Jeroen thuis te beleven bevinden zich in de box. Wij hebben alles voor je voorbereid.

Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is de gerechten als een echte chef te presenteren. Ook daar helpen we je bij met duidelijke instructies, foto's en film.

Het Kerstdiner is af te halen op zaterdag 24 december tussen 16:00 uur en 18:00 uur. Omdat we met super verse ingrediënten werken is het gehele menu in de koeling minstens 3 dagen, dus de gehele kerst houdbaar.

Prijzen:
5 gangen Kerstdiner incl. amuse & vers gebakken brood met boter: 
€ 59.50 p.p.
Het menu is uit te breiden met bijpassende wijnen en extra upgrades

Let op: het kerstmenu is te bestellen tot en met 17 December.
Hierna is het helaas niet meer mogelijk om een bestelling te plaatsen.


Kindermenu - Kerst 2022

Speciaal voor onze kleine smulpapen:

Verse kippenbouillon met fijn gesneden prei en kerstballetjes van gehakt

Verse pasta in romige tomatensaus met groene kruiden en knoflookcroutons

Warm chocolade taartje uit de oven met verrassende macaron uit Frankrijk

Prijs per menu: € 22.50

Amuse - Brood - Boter

Een heerlijke start met een verrassende amuse van Jeroen, vers gebakken brood en huisgemaakte verrassende boter. 

Eerste gang

BURRATA | BOSPEEN | YOGHURT | DRAGON
Gebrande bospeen gemarineerd in dragon met sinaasappel, romige burrata met Griekse yoghurt en vleugje ras el hanout, cashewnootjes, gebrande zilver ui en olie van dragon

OSSENHAAS | FOIE | TRUFFEL
Dun gesneden tataki van ossenhaas met crème van ganzenlever, macadamia nootjes, truffel crème  en gemarineerde bloemkool

TONIJN | HOLLANDSE GARNAAL
Brunoise van verse tonijn met handgepelde Hollandse garnaaltjes, gemarineerde venkel, edamame boontjes en dressing van geroosterde sesam 


Tweede gang

Romige velouté van geroosterde paprika van de Big Green Egg met keuze uit garnituur van:

  • Pulled chicken van de BBQ met sesam
  • Crumble van geitenkaas & pijnboompitjes
  • Gerookte zalm met groene kruiden


Bij alle soepen serveren we als side dish een:
Gepofte crunchy caramel BBQ popcorn

Derde gang

TOM KHA KAI | GAMBA
Verse pappardelle pasta in een romige saus van Thaise tom kha kai met zacht gegaarde gamba's, geschaafde kokos met limoenblad en pinda

BOSPADDENSTOELEN | MORILLES 

Verse pappardelle pasta met gebakken bospaddenstoeltjes in een jus van morilles met groene kruiden, winterse pompoen en -200° gegaarde shii take


PATA NEGRA | DRAADJESVLEES

Verse pappardelle pasta gegaard met draadjesvlees in eigen jus, dun gesneden pata negra ham, groene kruiden en crumble van rode biet

Vierde gang

KABELJAUW | VANILLE
In de oven gegaarde kabeljauwfilet gemarineerd in vanille-olie, crunch van sushi, romige bearnaisesaus met crème van knolselderij & kroepoek van saffraan

AUBERGINE | BOTERDEEG
Kaviaar van aubergine onder een kruim van botercrumble met Grana Padano en  Mimolette kaas, creme van knolselderij, honingtomaatjes, groene kruiden en kroepoek van tomaat


IBERICO | BBQ Curry
Op de BBQ gegaarde Iberico procureur afgelakt met bbqsaus en  sushi crunch, jus van cocos en curry met  garnituur van aardappel, crème van knolselderij en kroepoek van sepia


Vijfde gang

WITTE CHOCOLADE | CITRUS | BLADGOUD
Bombe van witte chocolade biscuit met zachte crème van witte chocolade en citrus in combinatie met amandel en vleugje kaneel. Geserveerd met jus van framboos

MELK CHOCOLADE | ROODFRUIT | BLADGOUD
Bombe van zachte melkchocolade op een bodem van amandel en vulling van roodfruit met nootjes. Geserveerd met jus van mango

REYPENAER VSOP | HONING | KOFFIE

2 jaar oude Reypenaer kaas overgoten met honing uit Herpen en gemalen espressobonen, anijsblad en warm brioche brood

Extra Upgrades:

Franse bubbel uit de Loire: € 19.50
Fles 75 CL.

Champagne Lavoisier: € 36.50
Fles 75 CL.

Ruinart Champagne BRUT: € 74.50
Fles 75 CL.

Kaasplank voor 2 personen: € 22.50
5 soorten luxe kaas met chutney en toast

Pata Negra ham: € 14.50
80 gram dun gesneden Pata Negra ham

Oesters Fine de Claire (ongeopend): € 28.50
12 oesters met rode wijnazijn & Japanse sojadressing

Baeri kaviaar: € 29.50
Caviar Exclusives - 10 gram per blikje