Het ultieme KERSTDINER bij jou thuis!

Verzorg een fantastisch 4 gangen kerstdiner met de CHRISTMAS DINNER BOX van
Lekker van Jeroen bij jou thuis! Geen dagen voorbereiding, geen inkopen en geen stress!
Dit hebben wij allemaal voor je gedaan! De box is zo samengesteld dat je zelf alleen de chef hoeft te spelen door de gerechten op te warmen en af te garneren.
Natuurlijk met onze tips en tricks!

Wat zit er dan allemaal in die CHRISTMAS DINNER BOX?
We snappen dat je nieuwsgierig bent! Jij en je gasten maken ieder voor zich een keuze uit ons 4 gangen kerstmenu. Lekker van Jeroen zorgt voor alle verse bereidingen zodat jij niets meer hoeft te doen. Bij het menu leveren we vers gebakken brood met paddenstoelenboter(echt gruwelijk Lekker!) En 2 toffe amuses waarvan er 1 nog een verrassing is! Je vind een duidelijke omschrijving en een code naar een persoonlijke pagina voor de opmaak van jou gerechten inclusief foto's en filmpjes! Super handig.

Hoe bestel ik dan die culinaire CHRISTMAS DINNER BOX?
Stuur ons bij voorkeur een WhatsApp met je bestelling. Een mail of telefoontje vinden we ook gezellig maar we zijn helaas niet altijd bereikbaar i.v.m. onze drukke keukenwerkzaamheden. Geef hierbij het aantal personen en de keuze van de gerechten aan.
Hierna krijg je van ons binnen 24 uur een reactie en bevestiging met tijdstip voor afhalen op
donderdag 24 december.

Wat is de prijs van dit uitgebreide 4 gangen menu?
Per persoon kost de BOX € 42.50. Hiervoor ben je helemaal klaar om een fenomenaal kerstmenu te serveren aan je gasten. Je kunt de box uitbreiden met onze bijpassende huiswijnen, een heerlijke kaasplank , bonbons voor bij de koffie, broodjes en een goede plank Pata Negra ham!

Heb je  een allergie waar wij rekening mee moeten houden? Geef dit duidelijk door bij elke gang tijdens de bestelling dan gaan wij nauwkeurig mee om.

Amuse

"Gluhwein" gazpacho van watermeloen, trostomaat en winterse kruiden met olie van dennenboom.

Voorgerechten

  • Japanse rib-eye
    Dun gesneden, koud gerookte rib-eye met romige saus van gekarameliseerde sesam, lente uitjes en crunch van gebakken ui en Japanse kruiden
  • Eend & Spaanse ham
    Zachte eendenborst met chutney van vijgen, bonbon van eenden rillettes en roosje Spaanse ham 
  • "Crunchy" warm gerookte zalm
    Warm gerookte zalm op crispy cracker met frisse roomkaas, gemarineerde gele wortel, zeekraal en kwartelei 
  • Buffel mozzarella
    Op een kleurrijke salade van zoet zuur gemarineerde honingtomaatjes met gedroogde bruschetta kruiden, pistachenootjes en olie van groene kruiden

    Alle voorgerechten worden geserveerd met vers gebakken brood en paddenstoelenboter 


Soepen

  • Ossenstaart & Truffel
    Bouillon van ossenstaart verrijkt met Madeira, wintertruffel en julienne van prei
  • Bospaddenstoelen
    Romige soep van bospaddenstoelen en Surinaamse kerrie
  • Hollandse trostomaten
    Goed gevuld met gehaktballetjes en groene kruiden
  • Pompoen & Spek
    Zachte soep van muskaat en fles pompoenen met garnituur van spekjes

Hoofdgerechten:

  • Kabeljauw met groene kruiden*
    Zacht gegaarde kabeljauwhaas uit de oven met een korst van groene kruiden, frisse augurkenmayonaise en citroen
  • Gevulde zachte kalkoenfilet*
    In romige saus van bospaddenstoelen met groene kruiden en doperwtjes
  • Kerst Quiche
    Gevuld met verse knapperige groenten. Gegratineerd met zachte Franse geitenkaas, luxe noten, zongedroogde tomaatjes en honing van imkerij de Wooij uit Herpen
  • Stoof van wild trio*
    Zacht gegaard stoofvlees van Hollands hert, wild zwijn en haas met in rode wijn en steranijs gemarineerde stoofpeer

    * Deze gerechten worden geserveerd met verse groenten en een gratin taartje van broccoli en aardappel. 

Desserts:

  • Chocolade taartje
    Met lopend hart van warme chocolade, krokante meringue en vanille macaron.
  • Cheese cake
    Boterzachte New York cheese cake met roodfruit compote.
  • "Lemon cake"
    Taartje van frisse citroen met een brosse bodem,  zachte meringue met amandel en krokantje van pistache.
  • Tarte tartin rouge
    Vers gebakken taartje met een vulling van warme vanille en een topping van rood fruit.


Alle desserts worden geserveerd met Lekker van Jeroen 
chocolade mousse & gezouten caramel parels

Extra bij te bestellen:

  • Pata Negra ham
    Jamon Iberico Bellota, de beste ham ter wereld van 100 % raszuiver Iberico varken. Met Italiaanse brood stengels
    80 gram: € 14.50
  • Extra brioche brood met truffel dip
    6 broodjes: € 8.50
  • Kaasplank
    4 soorten kwaliteitskazen met chutney en vijgenbrood
    € 8.50 per persoon
  • Assortiment luxe chocolade bonbons
    10 stuks: € 17.50