Hapjes kant en klaar geleverd

Hapjes kant en klaar geleverd. Maar ook huisgemaakte kroketjes, bitterballen, lolly's en soepjes. Allemaal ready to use voor jou feest of evenement! Netjes geleverd in boxen inclusief lepeltjes en/of vorkjes en dienbladen. We kiezen ervoor om de meeste hapjes in luxe glaasjes te maken. Zo blijven ze lang vers en hebben je gasten een klein gerechtje om op te eten. Elk hapje garneren we met zorg af zodat het niet alleen goed smaakt maar ook een lust voor het oog is!

"Ideaal zijn de hapjes van Lekker van Jeroen, kant en klaar geleverd zodat we er geen werk meer aan hadden! Een plaatje om uit te serveren en heerlijke smaken. Hierdoor werd ons feest een stuk relaxter"

Fam. van Echt uit Heesch

Zoet

Om je feest mee te beginnen: bij de koffie en thee of een heerlijke afsluiter.

CRUNCHY PRALINE

Mousse van melkchocolade met hazelnoot
praline, gepofte rijst en rood fruit

 -

WIT OP WIT
zachte crème van witte chocolade met krokante
merengue, witte chocolade vanille saus

 -

PASSION

Mix van pure en melk chocolademousse met couli van 
mango en passievruchten en krokante bronzen suiker

 -

RED VELVET

Fluweelzachte crème van rood fruit afgetopt met romige witte chocolade en rood fruit

 -

DUO

Luchtige mousse van witte chocolade en melkchocolade met krokante zeezout karamel touch

VIS & VEGA

Kraakverse vis en mooie vegetarische ingrediënten.
 

Crumble van geitenkaas met jam van tomaten,
fijne groene salade en walnootjes 

-

Cocktail van gerookte zalm, rivierkreeft, crème van tonijn, suikersla, roomkaas en haring kaviaar

-

Blini met gerookte zalm en citroen roomkaas, geroosterde
sesam en zalm kaviaar

-

Mini eclair met licht pittige guacamole en gehakte
rivierkreeftjes met Japanse mayonaise

-

Profiterole gevuld met salade van King Krab,
groene appel en limoenmayonaise 

"Wat een diversiteit aan hapjes en presentatie, we hebben voor onze trouwdag zelf een hapjes buffet gemaakt van diverse soorten hapjes van Jeroen. Het was een feest om te zien en te proeven"

Dhr. en Mevr. van Boekel uit Oss

Vlees

Van huisgemaakte paté tot de beste Spaanse ham.

Huisgemaakte romige crème van paté met pijnboompitjes.

jam van rode ui en sjalotten & krokante kaassoes. 

-

Pata Negra ham met salade van meloen en komkommer,
 kruidige roomkaas en amandel

-

Langzaam gegaarde beenham met luchtige mosterd-
roomkaas en topping van truffel

-

Rouleau van carpaccio van het Aberdeen Angus rund,

gevuld met rucola, pijnboompitjes. Gegarneerd met Parmezaanse kaas en truffelmayo

-

Zachte mozzarella met echte Italiaanse salami, rucola,
geroosterde pitjes en balsamico

-

Tartaar van ossenworst met geroosterde cashewnoten,
Amsterdamse zilverui en tuinkers

EVEN FRITUREN

krokant - smaakvol - snel geserveerd met bijpassende dipsaus.

  • Gepaneerde scampi's in Japans broodkruim met chili-dip
    30 stuks: € 29.50
  • Gyoza/Dim-sum gevuld met kippendij en verse groenten met chili-dip
    25 stuks: € 29.50

 

CROQUETTERIE

kleine luxe kroketjes met lekkere sausjes
Te bestellen per 30 stuks

Prijs per stuk: € 1.50

 

3 NIEUWE SMAKEN!

  • Thaise rode curry met kippendij & chilimayonaise
  • Oosterse rendang met zacht gegaard rundvlees en sesammayonaise
  • Colombiaanse zachte kerrie masala (vega) met paprikamayonaise


  • Big BitterBalls met grove mosterd
  • Hollands garnalenkroketje en cocktail dip
  • Chorizo kroketje en Spaanse mayonaise
  • Oude kaaskroketje en mosterd dip
  • Kabeljauwkroketje met augurken mayo
  • Geitenkaaskroketje en bruschetta
  • Groentenkroketje en avocado mayo
  • Iberico hamkroketje met pesto dip

EVEN OPWARMEN

Geleverd in kookzakken, hierdoor hoeft u de zakken alleen maar in een pan met water te hangen. Inclusief garnituren en glaasjes of kopjes.
Inhoud per soepje 1 dl.

Bouillon van ossenstaarten en truffel met een

garnituur van geroosterde geschaafde amandel en bosui
-

Romig soepje van pompoen met julienne van sjalotten,

bieslook en mini croutons
-

Licht pittige Thaise rode currysoep met prei & taugé

-

Bospaddenstoelen soepje met gebakken paddenstoelen
en knoflookcroutons

-

Crèmesoep van Franse grove mosterd met 
krokante spekjes en groene kruiden