Lekker van Jeroen ON TOUR

Food&Friet Theater

Onze nieuwste aanwinst, begin 2017 is deze food truck gedoopt tot FOOD&FRIET THEATER. 

 

Met deze food truck kunnen we kleine en grote partijen en evenementen voorzien van culinaire gerechtjes maar hebben we ook de mogelijkheid om honderden tot duizenden kilo's verse aardappels om te toveren tot verse frieten. 

 

De aankleding van het FOOD&FRIET THEATER is zoals de naam al zegt: Theater! Foute lampen, oude kleedjes, rode gordijnen, vogelkooien en stoffige plantjes. De food truck van binnen is niet bepaald stoffig te noemen. Deze is HACCP goed gekeurd en beschikt over een splinternieuwe krachtige frituur oven, BBQ, watervoorzieningen etc. Verantwoord werken dus, in een echte keuken op wielen!

 

Natuurlijk is op feesten en partijen alles mogelijk vanuit deze food truck, maar wat serveren we zoal op de food festivals hieruit? Nou:

 

Van vers gesneden frieten met schil, zeezout en echte mayonaise met heerlijk zelfgemaakt stoofvlees tot Aziatische hapjes zoals krokante dimsums met varkenshaas, crispy gamba's, Asian hotdogs, "Pizza's" met sashimi en een heerlijke proeverij om te delen! 

 

Kom je hem een keer tegen? Reden genoeg om een goeie hap te bestellen !de SCHAFTkeet

Een vrolijke groene schaftkeet omgebouwd tot keuken op wielen. Op festivals en evenementen serveren we hieruit:

  • Verse wraps met frisse vullingen en salades
  • Knapperige flamkuchen 
  • Toetjes en desserts
  • Carpaccio's en verse vis gerechtjes zoals sashimi

Boek je deze food truck op je feest of gelegenheid dan maken we hierin alle hapjes vers klaar. Onze enthousiaste bediening serveert de hapjes of walking dinner dan uit aan je gasten!

 

Wil je meer weten over hoe we deze eye catcher in kunnen zetten bij jou, neem dan gerust contact met ons op.Onze "aanhanger"

Deze kleine handige aanhanger kan bijna op alle plaatsen komen, overal waar een auto doorheen kan is deze food truck ook in te zetten. 

 

We gebruiken hem bij wat kleinere evenementen maar kunnen ook hieruit ontzettend veel gasten voorzien van een heerlijke maaltijd. We krijgen vaak te horen dat iedereen het zo leuk vind dat ze alles kunnen zien, deze food truck is dan ook een echte "open keuken"

 

Deze winter word hij weer helemaal omgebouwd en opgeknapt zodat we volgend jaar weer kunnen stralen met een mooie wagen!